MAKTAB-INTERNATLARDA INKLYUZIV TA’LIM MUHITIDA TA’LIM OLISHNING PEDAGOGIK VA TEXNOLOGIK IMKONIYATLARI (TAMADDUN NURI JURNALI, 2025)
Maqolada ko‘zi ojiz bolalar ta’limidagi kamchiliklar va ularni bartaraf etish yo‘llari haqida keltiriladi. Inklyuziv ta’limga jalb etilgan o‘quvchilar uchun yaratilishi zarur bo‘lgan bir qator imkoniyatlar, tavsiyalar va muammolar yechimlari keltirilgan. Inklyuziv ta’limni tashkil etishning dolzarbligi va uning metodik tavsiyalari keltirilgan.