KOREYS MADANIYATI VA UNING OʻRGANILISHI GEOGRAFIK XUSUSIYATLARI (TAMADDUN NURI JURNALI, 2025)
Ushbu maqolada Koreya Respublikasi madaniyati va urf-odatlari haqida batafsil ma’lumot beriladi. Koreya madaniyati qariyb ming yillik tarixga ega, u o‘ziga xos kelib chiqishi, urf-odatlari, san'ati, musiqa va gastronomiyasi bilan ajralib turadi. Ushbu tadqiqotda madaniyatning asosiy elementlari, an'anaviy bayramlar, diniy urf-odatlar va zamonaviy ijtimoiy hayotdagi o‘zgarishlar tahlil qilinadi.