BOLA TARBIYASIDA ATROF MUHITNING AHAMIYATI (TAMADDUN NURI JURNALI, 2025)
Ushbu maqolada bola tarbiyasi juda muhim masala ekanligi, unda atrof-muhitning ahamiyati muhim ekanligi, bola tarbiyasida oilaning, ijtimoiy tarmoqlarning, ta’limning ta’siri haqida fikirlar yoritilgan. Oila, jamiyat va ilmiy-madaniy muhitning bola tarbiyasidagi o‘rni o‘zgarmasdir, chunki ular bola uchun to‘g'ri yo‘lni ko‘rsatish va uning ma'naviy va axloqiy asoslarini olish kerakligi yoritilgan.