OLIY TA’LIM MUASSASALARIDA SUN’IY INTELLEKT: IMKONIYATLAR VA MUAMMOLAR (TAMADDUN NURI JURNALI, 2025)
Ushbu maqola oliy ta’limda Sun’iy intellektning imkoniyatlari va muammolarini baholaydi, yangi texnologiyalarning o‘qitish va o‘rganishga ta’sirini tahlil qiladi. Shuningdek, maqolada adolatli va sifatli ta’limni ta’minlash uchun sun’iy intellektni joriy etish misollari, uning ta’lim natijalarini yaxshilashdagi ahamiyati va imkoniyatlari yoritib berilgan.