“SITORA” SAYYOHLIK FIRMASI TARIXIGA BIR NAZAR (TAMADDUN NURI JURNALI, 2025)
Mazkur maqolada Samarqand shahrida turizm sohasining rivojlanishi, “Sitora” sayyohlik firmasining tashkil etilishi, korxonaning sayyohlarni ko‘proq jalb etish borasida ijobiy burilishga turtki bergan chora-tadbirlari shuningdek, “Sitora” firmasi turistik faoliyatidagi muhim o‘zgarishlar hamda muammolari masalalari tahliga tortilgan.