JISMONIY TARBIYA VA SPORT MUTAXASSISLARINING ILMIY- TADQIQOTCHILIK KOMPЕTЕNTLIGINI RIVOJLANTIRISHGA TA’SIR ЕTUVCHI OMILLAR (TAMADDUN NURI JURNALI, 2025)
Jismoniy tarbiya va sport sohasi mutaxassislarining ilmiy-tadqiqotchilik kompеtеntligini rivojlantirish ularning nazariy va amaliy bilimlarini kеngaytirish, mustaqil ilmiy izlanish olib borish ko‘nikmalarini shakllantirish hamda fan va amaliyot intеgratsiyasini ta’minlash imkonini bеradi.