BUYUK MUTAFAKKIRLARIMIZ ASARLARIDA SALOHIYATLI YOSHLARNI TARBIYALASH MUAMMOLARI (TAMADDUN NURI JURNALI, 2025)
Ushbu maqolada muallif Markaziy Osiyo mutafakkirlarining ilmiy merosini o‘rganib, ularning ilmiy qarashlaridan yoshlar tarbiyasida foydalanishni tahlil qiladi. Bugun olgan bilimlarimiz kelajagimizni belgilaydi. Bizning asosiy vazifamiz zamonaviy pedagogika, yoshlarni tarbiyalash va ta’limning dolzarb muammolarini hal etishdan iborat.