universiteti o‘qituvchisi EFFECTIVE STRATEGIES FOR TEACHING SPEECH SKILLS IN THE CONTEXT OF UZBEK-RUSSIAN BILINGUALISM (TAMADDUN NURI JURNALI, 2025)
Maqolada oʻzbek-rus bilingvizmi yordamida nutq koʻrinishini oʻz ichiga olgan samarali strategiyalarni koʻrib chiqish. Ikki tilli o'quvchilarda kommunikativ ko'rinishini rivojlantirishga tashqi tahlillar. asosiy e'tibor o'zbek va rus tillarini ta'lim jarayoniga integratsiyalashgan yordam. Muallif talimga kompleks yordamida nutq ko'rinishini samarali rivojlantirish va ikki tilli o'zaro ta'sirni yaxshilash imkonini beradi, deb ta'kidlaydi.