ЖУРНАЛИСТНИНГ AДАБИЙ ТИЛ ВОСИТАЛАРИДАН ФОЙДАЛАНИШ МАҲОРАТИ (TAMADDUN NURI JURNALI, 2025)
Мақолада матбуотда адабий тил мeъёрларига амал қилишнинг аҳамияти хусусида сўз боради. Жумладан, журналистнинг ўз ижодида тил воситаларидан фойдаланиш маҳорати амалий мисоллар ёрдамида таҳлил қилинган.