ERTAKLARDA “BOLA” KONSEPTI (TAMADDUN NURI JURNALI, 2025)
Bu maqolada “bola” konseptining ertaklarda berilishi hamda uning bir necha lug‘aviy ko‘rinishi haqida ma’lumot berilgan. Unda bola konseptining semantik, lingvomadaniy tahlili bilan birga, bola tarbiyasi, uning jamiyatdagi o‘rni, diniy va ma’naviy jihatdan bolaga oid qarashlar muhokama qilinadi.