SUD JARAYONIDA ADVOKATLARNING NUTQ STRATEGIYALARI: TAQQOSLOVCHI TAHLIL (TAMADDUN NURI JURNALI, 2025)
Ushbu maqola sud jarayoni davomida advokatlar tomonidan qo‘llaniladigan nutqiy strategiya va taktikalar masalasiga bag‘ishlangan. Tadqiqotda qozog‘istonlik advokatlar A.T.Shayxina, T.M.Sisenbaev, M.K.Tuleev va J.S.Sarmanovning Oliy sudning sobiq sudyalari Tashenova va Jakishevga nisbatan bo‘lgan sud jarayonidagi munozaralar chog‘idagi chiqishlari asosida ularning nutqiy strategiya va taktikalari tahlil qilingan.