O‘ZBEK TILI IZOHLI LUG‘ATLARIDA SEMANTIK DARAJALANISH TATBIQI HOLATI (TAMADDUN NURI JURNALI, 2025)
Ushbu maqolada O‘zbek tili izohli lug‘atlarida berilgan leksemalarning ma’noviy darajalanish tatbiqi holati tadqiq qilingan. Bu orqali izohli lug‘atlarda darajalanish tamoyilini qo‘llash bo‘yicha fikr va mulohazalar bayon qilingan.