RESPUBLIKAMIZDA EKOLOGIK MUAMMOLARNI HAL ETISHDA JAMOATCHILIKNING O‘RNI (TAMADDUN NURI JURNALI, 2025)
Mazkur maqolada O‘zbekistondagi ekologik muammolarni hal etishda jamoatchilikning o‘rni, fuqarolik jamiyati institutlarining faoliyati, davlat va jamoat hamkorligini kuchaytirish yo‘llari, shuningdek, milliy va xalqaro tajribalar tahlil etiladi.