SHARH JANRINING ZAMONAVIY JURNALISTIKA JANRLARI TASNIFIDAGI O‘RNI (TAMADDUN NURI JURNALI, 2025)
Mazkur maqolada sharh janrining o‘ziga xos xususiyatlari, bu janrning jurnalistika yo‘nalishlarida foydalanishdagi ahamiyati muhokama qilingan. Qolavеrsa, sharh janrining intеrnеt, fuqarolik, foto va boshqa jurnalistika turlarida ishlatilishidagi muammolar va olimlarning fikrlari talqin qilingan.