SOVЕTLAR DAVRIDA MADANIYAT UYLARI FAOLIYATI (TAMADDUN NURI JURNALI, 2025)
Ushbu maqolada sovеt davrining o‘rnatilishi bilan kommunistik mafkuraning singdirilishi vositasi sifatida madaniyat uylarining hamda tashkilot va muassasalar qoshida to‘garaklar faoliyatining ahamiyati yoritilgan. Ularning faoliyati, davlat tomonidan qo‘llab-quvvatlanishi va qo‘lga kiritilgan yutuqlar, yo‘l qoyilgan kamchiliklar tahlil qilingan.