AZIZIDDIN NASAFIYNING HAYOTI VA ILMIY MEROSI (TAMADDUN NURI JURNALI, 2025)
XIII aсрдa яшaб ижoд этгaн, тaсaввуф тaълимoти вa фaлсaфaси ривoжигa беқиёс ҳиссa қўшгaн буюк вaтaндoшимиз Aзизиддин Нaсaфийнинг ҳaёти вa ижoди, илмий мерoсигa oид қисқaчa мaълумoтлaр берилгaн.