IBN SINONING IJTIMOIY-SIYOSIY TA’LIMOTIDA IDЕAL DAVLAT KONSЕPSIYASI (TAMADDUN NURI JURNALI, 2025)
Maqolada buyuk mutafakkir Ibn Sinoning idеal konsеpsiyasida o‘z aksini topgan jamiyat va uning rivoji, davlatni boshqarishda hukmdorning o‘rni, ijtimoiy-axloqiy fazilatlar haqidagi qimmatli fikrlari ilmiy-falsafiy jihatdan tahlil qilingan.