TA’LIM JARAYONIDA KOMPYUTER MODELLARIDAN FOYDALANISH VA TALABALARNING KREATIV TAFAKKURINI RIVOJLANTIRISH (TAMADDUN NURI JURNALI, 2024)
Ushbu maqolada ta’lim jarayonida kompyuter modellaridan foydalanish orqali talabalarning kreativ tafakkurini rivojlantirish metodikasi keltirilgan. Kompyuter modellaridan foydalanish fizika fani “Difraksion panjara yordamida yorug‘likning to‘lqin uzunligini aniqlash” mavzusidagi laboratoriya mashg‘uloti misolida ko‘rsatib o‘tilgan.