TUGʻRUQDAN KEYINGI DAVRDA AYOLLAR EMOTSIONAL SOHASINI KORREKSIYALASHNING ZAMONAVIY AMALIY PSIXOLOGIK YO‘NALISHLARI (TAMADDUN NURI JURNALI, 2024)
Maqolada tug‘ruqdan keyingi davrda ayollar emotsional sohasiga psixokorreksion ta’sir ko‘rsatishning zamonaviy amaliy-psixologik yo‘nalishlari psixoanaliz, geshtaltterapiya, psixodramma, logoterapiya, gumanistik psixologiya, kognitiv psixologiya kabi yondashuvlardan foydalanish tahlili keltirilgan.