POSTMODERNIZM TARIXIGA OID TA’RIFLAR (TAMADDUN NURI JURNALI, 2024)
Ushbu maqolada qarama-qarshiliklarni qabul qiluvchi postmodernizmga ta’rif berish, postmodernizm adabiyot nazariyasi va postmodernlik nuqtai nazari yoki postmodern bo‘lish sharti qaysi xalqda yashayotganiga yoki qaysi intellektual an’anaga asoslanganligiga bog‘liqligi haqida fikr yuritiladi.