TERMINOLOGIYANI ILMIY O'RGANISH NUQTAI NAZARIDAN KO'P MA'NOLILIK (TAMADDUN NURI JURNALI, 2024)
Ushbu maqolada polisemiya, so'zning ta'rifi va "so'z" g'oyasi haqida bir necha" so'zlar muhokama qilinadi, chunki so'z aslida nimani anglatishini tushunish juda muhimdir va ma’no va shaklni birlashtiruvchi asosiy til birligi bo‘lmish “so‘z”ni avval anglamay turib, ma’no vazifasi haqida so’z boradi.