ILMIY TADQIQOTLARNING ASOSIY MANBALARI. TILSHUNOSLIK VA ADABIYOTSHUNOSLIKDAGI ILMIY ADABIYOTLAR (TAMADDUN NURI JURNALI, 2024)
Tilshunoslik va adabiyot sohasidagi ilmiy tadqiqotlar bizning til, muloqot va adabiy ifodani tushunishimizni rivojlantirishda hal qiluvchi rol o‘ynaydi. Ushbu maqolada ushbu sohalardagi ilmiy adabiyotlarning ahamiyatini ta’kidlash va ilmiy nutq va bilimlarni tarqatishda hissa qo‘shadigan asosiy manbalarni o‘rganishga qaratilgan.