SURXON–SHEROBOD VOHASINING OILAVIY MAROSIMLARI VA UNING INSON KAMOLOTIDAGI O‘RNI (TAMADDUN NURI JURNALI, 2024)
Ushbu maqolada Surxon–Sherobod vohasi aholisining ijtimoiy hayotida oilaning o‘rni hamda oilaviy marosimlar va uning inson hayotidagi ahamiyati yuzasidan tahliliy materiallar berilgan.