MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALARNING TASHABBUSKORLIK XUSUSIYATINI SHAKLLANTRISHINING IJTIMOIY-PSIXOLOGIK JIHATLARI (TAMADDUN NURI JURNALI, 2024)
Ushbu maqola maktabgacha yoshdagi bolalarning tashabbuskorlik xususiyatini shakllantrishining ijtimoiy psixologik jihatlarini o‘rganadi. Biz bolalarning ushbu muhim tashabbuskorlik xususiyatini shakllantirish, oilaviy muhit va ta’lim sharoitlarining rolini muhokama qilamiz.