ZAMONAVIY DUNYODA ZAMONAVIY O‘QITUVCHI NUTQ MADANIYATINING O‘ZIGA XOSLIGI (TAMADDUN NURI JURNALI, 2024)
Maqolada zamonaviy pedagogik tarkibning nutq madaniyati elementlari, uning kasbiy faoliyatida nutqning ekspressiv imkoniyatlarining ahamiyati muhokama qilinadi. Samarali professional aloqani tashkil etish boʻyicha tavsiyalar berilgan, oʻqituvchining nutq madaniyatini rivojlantirish yoʻllari koʻrib chiqilgan.