ESKI TERMIZNING IX-XII ASRLARDA KULOLCHILIK IDISHLARINING O‘ZIGA XOS TURLARI HAQIDA (TAMADDUN NURI JURNALI, 2024)
Ushbu maqolada Eski Termizning arxeologik yodgorliklardan topilgan kulolchilik buyumlarning yasalish tarixi, rivoji hamda ahamiyati haqida to‘xtalib o‘tiladi.