ХОЛИС ДЕВОНИНИНГ НОДИР ҚЎЛЁЗМАСИ (TAMADDUN NURI JURNALI, 2024)
Ушбу мақолада XIX асрнинг охири ва XX асрнинг бошларида яшаб ижод қилган Холис ноёб девонларидан бири тавсифи берилган. Девон таркиби ҳақида маълумот берилган