ҚАДИМГИ ТУРКИЙ БИТИГЛАРДА УРУШ МОТИВЛАРИНИ ИФОДАЛОВЧИ БИРЛИКЛАР (TAMADDUN NURI JURNALI, 2024)
Ушбу мақолада қадимги туркий битиглардаги стереотип бирликлар хусусида гап боради. Хусусан, уруш ва унга оид мотивларни ифодалашда қўлланган стереотип бирликлар тадқиқот предмети ҳисобланади.