QORAQALPOQ NASRIY ASARLARINI O‘QITISHDA BLUM TAKSONOMIYASINI QO‘LLASH MASALASI (TAMADDUN NURI JURNALI, 2024)
Maqolada muallif tomonidan adabiyot darslarida nasriy asarlarnı o‘qitishda Blum taksonomiyasini qo‘llashning ahamiyati va uning samaradorligi to‘g‘risida ilmiy fikrlar bayon etiladi.