GEMERОNIMLАRNING VАZIFAVIY XUSUSIYATLARI (TAMADDUN NURI JURNALI, 2024)
Ushbu maqolada gemeronim tushunchasi, gemeronimlarning oʻzbek tilshunosligida oʻrganilishi, ularning vazifaviy xususiyatlari yoritib berilgan.