TALABALAR SPORT FAOLIYATINING PSIXOLOGIK JIHATLARI VA ROLLARI (TAMADDUN NURI JURNALI, 2024)
Sport yutuqlariga turli omillar ta’sir qiladi, masalan; jismoniy, texnik, taktik va psixologik omillar. Ushbu tadqiqot o‘z-o‘zining samaradorlik omillari, muvaffaqiyat motivatsiyasi va uning o‘ziga ishonch bilan bog‘liqligi va ularning sport natijalariga ta’sirini baholashga qaratilgan.