ORZU URGANJIY QITʼALARINING BADIIY-GʻOYAVIY XUSUSIYATLARI (TAMADDUN NURI JURNALI, 2024)
Maqolada XX asrda yashab, ijod qilgan shoir Orzu Urganjiyning qitʼalari tadqiq ostiga olingan. Ulardagi mavzu, gʻoya, badiiyat masalalariga alohida berilib, atroflicha tahlil qilingan