YOSHLARNI OILAVIY HAYOTGA TAYYORLASHNING ASOSIY OMILLARI (TAMADDUN NURI JURNALI, 2024)
Ushbu maqolada yoshlarni oilaviy hayotga tayyorlashning asosiy omillari bayon qilingan. Shuningdek, mavzu yuzasidan o‘tkazilgan tadqiqotlar tahlil qilingan.