SHAXS VA UNING PSIXOLOGIK YETUKLIGINI TA’MINLASHDA JAMOANING O‘RNI (TAMADDUN NURI JURNALI, 2024)
Ushbu maqolada shaxsning tuzilishi, shakllanishi va psixologik yetikligini ta’minlashda muhitning, shaxslararo munosabatlarning roli va ahamiyati juda katta ekanligi o‘z ifodasini topgan.