PRAGMATIKA TUSHUNCHASINING HOZIRGI ZAMON XORIJIY VA MILLIY TADQIQOTLARDAGI TALQINI (TAMADDUN NURI JURNALI, 2024)
Ushbu maqolada zamonaviy va an'anaviy tadqiqotlarda pragmatikaga alohida e’tibor qaratilgan bo‘lib, ushbu sohaga hissa qo‘shgan taniqli tilshunoslarning pragmatik tushunchasini talqin qilish bo‘yicha bir nechta fikrlar keltirilgan.