O‘ZBEKISTONDAGI MA’NAVIY BARQARORLIK NEGIZLARI (TAMADDUN NURI JURNALI, 2024)
Maqola O‘zbekistondagi ma’naviy barqarorlik negizlari tahliliga bag‘ishlangan. Unda mamlakatning mustaqillikka erishishi, ayniqsa keyingi yillarda amalga oshirilgan islohotlar ijtimoiy ong shakllarining rivojlanishi, ijtimoiy ruhiyat va mafkuraning insonparvar xarakter kasb qilishi, ma’naviy ishlab chiqarish jarayonining optimallashishi uchun real shart-sharoitlar yaratgani ochib beriladi. Maqolada mazkur omillarning mazmuni va mohiyati tavsiflangan.