REKLAMA MATNLARIGA MADANIYATNING TA’SIRI (TAMADDUN NURI JURNALI, 2024)
Ushbu maqola reklama matnlarining yaratilishi va samaradorligiga madaniyatning ta‘sirini tahlil qiladi. Madaniyatning til, qadriyatlar, ranglar, ramzlarga ta‘siri batafsil koʻrib chiqiladi. Reklama strategiyalarini va mazmunini qanday shakllantirishi mumkinligi tushuntiriladi, shuningdek, turli madaniyatlarda bu elementlarning qabul qilinishi va interpretatsiyasi qanday farqlanishi mumkinligi muhokama qilinadi.