ADABIY TA’SIRNI O‘RGANISH MAZMUNIDA FORMAL-STILISTIK TAHLIL (TAMADDUN NURI JURNALI, 2024)
Maqolada adabiy ta’sir muammosi formal stilistik tahlil prizmasida ko‘rib chiqilgan, Mixail Sholoxov ijodi va jahon adabiyotining 20-asr o‘zbek adabiyoti taraqqiyotiga ta’siri uslub, janr, shakl, shuningdek, janr-kompozitsiya yaxlitligi misolida ko‘rib chiqilgan.